Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия

...
Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия
Коментари Харесай

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Най-елегантните смарт часовници на Huawei за дамите и кавалерите -

Huawei Consumer Business Group разгласи премиерата за България и целия район на Централна и Източна Европа, Скандинавските страни, Турция и Канада, най-новата версия на известната серия HUAWEI WATCH GT – а точно HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Тя идва в титаниева и керамична версия, с нов интерфейс, материали от най-голям клас, извънредно явен и огромен екран, до 14 дни живот на батерията, бързо безжично зареждане и благосъстояние от артистични циферблати.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro се явява и първият часовник на Huawei, поддържащ разбор на сърдечната активност под формата на кардиограма (функцията ще е дейна за Европа по-късно тази година). Технологията TruSeen 5.0+ обезпечава тъкмо премерване на здравни параметри, измежду които и кислородното засищане на кръвта. Проследяването на спортни интензивности също е изведено на по-високо равнище, като към наличните до в този момент над 100 режима се прибавя и свободното гмуркане на дълбочина до 30м. Двубандовата система за геолокиране, основана на пет сателитни системи, подсигурява извънредно правилни данни и е отлична основа за професионалните подготвителни стратегии за тичане, съставяни от модела.

Богато спортно завещание

Серията HUAWEI WATCH GT е въодушевена от автомобилната промишленост и името й идва от мощния и в същото време първокласен ‘Grand Tourer’ или ‘Gran Turismo’. Днес абревиатурата GT е знак на мощ, висока продуктивност и надеждност в грациозен дизайн, и серията HUAWEI WATCH GT е съвършено въплъщение на всичко това.

Първото устройство от серията е оповестено през 2018 година и се явява крайъгълен камък за пазара на смартчасовници. Следващите му издания носят още повече здравни и спортни функционалности и по-висока продуктивност, а през днешния ден е премиерата на новото потомство в две отличителни разновидности - HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition и HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: всеки инч е изкуство

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с хубав, премиум дизайн с фешън туист по отношение на предходните генерации от серията. Първото усещане е от по-големия 1.43-инчов AMOLED екран с висока резолюция 466x466 пиксела, който обезпечава още по-добра видимост и четимост на информацията. Качеството на материалите добавя високата класа на устройството. Здравият, само че лек титаниев корпус е планиран да издържи теста на времето, и е изобретателно гладък с тримерен финишинг. Дисплеят е от сапфир-кристал, материал с неотстъпчивост на диаманд, а високотехнологичният керамичен тил е минал през над 60 процеса, от циркониев керамичен прахуляк до финалния артикул. Този материал е в положение да усети и най-малката смяна в температурата на тялото.



Общата дебелина на устройството е понижена с 0.5мм по отношение на HUAWEI WATCH GT 2 Pro, за невиждано качество и комфорт..

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition се характеризира с тактилна 3D въртяща се корона в стила на обичайните часовници. Тя разрешава увеличение и понижаване на наличието на екрана, прекосяване сред другите интерфейси, смяна на настройки и други единствено посредством натискане и въртене на короната.

Налице е и ЕКГ бутон, за сформиране на кардиограма, който е комфортен, подтиква грижата за здравето, и в същото време е доста моден със своето титаниево матово покритие. Високо прецизните електроди правилно засичат ЕКГ данните, позволявайки измерването им на всички места, когато и да е.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: изследваме естетиката на технологиите

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition предлага на дамите впечатляващ дизайн, с елегантността на керамиката, допълваща чара на метала. Негово ентусиазъм се явява шедьовъра на Ботичели „ Раждането на Венера “, чийто лъх ще откриете в златния или сребърен обков с 24 талази, който трансформира часовника в произведение на изкуството.
Керамиката е корав материал и оформянето и полирането му не са елементарен развой. 10 дни и 13 обособени процеси за гланциране с диамантени абразиви са нужни на всяко устройство, с цел да излезе от фабриката. В резултат на тази майсторска обработка всеки часовник сияе с естествена белота.

Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition трансформира формата си с отлитането на часовете – разцъфва и се затваря, създавайки завладяващ подробност, с който интуитивно усещаме хода на времето. Високотехнологичната керамика е освен красива, а и мощно устойчива на разяждане и топлота.



Също като Titanium Edition, Ceramic Edition идва с феноменално корав сапфир-кристал, резистентен на надраскване. Освен за екрана, сапфир-кристал е употребен и в датчика при керамичния тил, за по-добро навлизане на светлина и точно следене на пулса. Щадящите кожата материали разрешават автоматищно засичане на всяка смяна в температурата. Също сходно на титаниевата версия, керамичната има бутон за ЕКГ (като самата функционалност ще бъде задействана посредством ъпдейт по-късно през годината), и 3D въртяща се корона, съвършено приспособени за женствената грациозност на Ceramic Edition

Изчистеният и грациозен контур на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition се добавя от благосъстояние от циферблати за 1.32-инчовия AMOLED HD пъстър екран с резолюция 466*466 HD с безупречно качество на картината.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е несъмнено хубав, само че това не е всичко. Както титаниевата, по този начин и керамичната версия са проектирани за безупречно следене на здравето и спортните интензивности, в приключенския дух на серията GT.

Надежден помощник с дълъг живот на батерията

Серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява дългия живот на батерията на цялата HUAWEI WATCH GT серия. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition устоя до 14 дни типична приложимост с едно зареждане (или 8 при доста интензивна употреба), а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition обезпечава 7 дни живот на батерията при типична и 4 при интензивна приложимост. Безжичното зареждане е с 30% по-бързо спрямо WATCH GT 2 Pro.

Грижата за здравето в никакъв случай не е била по-лесна

Една от главните функционалности на един смарт часовник е грижата за здравето и HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с нови и по-прецизно работещи здравни функционалности. Една от тях е съставянето на кардиограма. Сертфицирана като здравно устройство от National Medical Products Administration на Китай, ЕКГ системата на Huawei включва високопроизводителен ЕКГ сензорен модул и дава ЕКГ премерване в действително време, с информация за синусовия темп, предсърдно мъждене (фибрилации) и доста други. Освен това HUAWEI WATCH GT 3 Pro ще поддържа премерване на артириалната неотстъпчивост за оценка на риска от сърдечносъдови болести и HUAWEI TruSeenTM 5.0+, който поддържа следене на кислородното засищане на кръвта когато и да е. Финкцията ще бъде задействана в Европа през идващите месеци.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro обезпечава още голям брой здравни функционалности, измежду които непрестанно следене на пулса с още по-висока от преди акуратност, а с HUAWEI TruSleep™ 2.0 серията Watch GT 3 Pro следи в детайли качеството на съня, в това число пулс, дишане и доста други параметри, даващи скъпа информация за подобряването му, без да нарушава комфорта на потребителя до момента в който спи.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага още следене на месечния цикъл на дамите, в това число очакванно начало и край и начало и завършек на фертилния интервал. Налице е и здравен помощник – Healthy Living Shamrock. Чрез персонализирани настройки потребителите могат да получават напомняния за разнообразни неща като здравни провокации, призната вода за деня, медитации, ранно лягане, таргет за извършения и други.

Ново схващане за професионална подготовка

HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява и спортното ДНК на серията GT, само че с надградени хардуерни и софуерни благоприятни условия и още по-голямо благосъстояние от спортни режими. С вградена друбандова геопозиционираща система, основана на петте съществени спътника: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, описващи цялото земно кълбо, часовниците сполучливо елимират всевъзможни интерференции и минимизират отклоненията.

Спортът е обществена активност и HUAWEI WATCH GT 3 Pro разрешава на потребителите да споделят достиженията си с другари и да ги канят да се включат в спортни провокации. Където и да ви отведат те, Route Back Navigation ще ви помогне да намерите пътя назад, даже в случай че сте офлайн.

Гмуркане във водоустойчиво бъдеще



Една от най-вълнуващите фукнции на серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro е обвързвана с усъвършенстваната й водоустойчивост. След 200 цикъла на тестване с водно налягане, часовниците покриват стандарта EN 13319 и условията за изумително равнище на подготвеност за свободно гмуркане на дълбочина до 30 м.

Налице е и нов специфичен режим - Free Diving Mode, който демонстрира информация за гмуркането в действително време и може да е изключително потребно за всеки новак в гмуркането. Функцията за тренировки с подлежащи на персонализиране диаграми служи като персонален помощник при задържане на дишането.

Ценен сътрудник в тренировките

Сред над стоте подготвителни режима ще намерите и умна функционалност за обмисляне на бягането. Тя оказва помощ за сформиране на персонален подготвителен проект, основан на самостоятелната физическа и бегаческа история и сложени цели. Оценяват се данни за темпото, пулса, дистанцията, и други, като се синхронизират с други съвместими устройства и над 60 приложения за тренировки в света, като Runtastic и Komoot. Сред режимите са още голф, тичане в пресечена околност, както и свободни тренировки, с каквото и да се занимавате, HUAWEI WATCH GT 3 Pro е на линия да ви партнира. Той предлага още богато пространство за предпазване и възпроизвеждане на музика през Bluetooth, с цел да слушате обичания си плейлист на всички места, когато и да е.



Личен помощник на китката

Носейки смарт часовник, вие носите голям брой приложения на китката си и можете да ги употребявате за тренировки, гейминг, развлечение и други сюжети. HUAWEI WATCH GT 3 Pro поддържа Bluetooth, самостоятелен гласов помощник и други функционалности, с които персоналният и общественият ви живот стават още по-приятни.

Съвместим с всеки смарт телефон

HUAWEI Watch GT 3 Pro може да работи независимо, само че в множеството случаи ще бъде обвързван със смарт телефон и той може да бъде както Android, по този начин и iOS основано устройство.

Неустоима стартова оферта за България



В България от през днешния ден стартират предварителните продажбите на новата серия Huawei Watch GT 3 Pro в общо 4 разновидността - HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition, надлежно с титаниева каишка и с каишка от черен еластомер, и HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition, надлежно с керамична и с бяла кожена каишка.

Huawei дружно със своите сътрудници в лицето на А1, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора. мрежата на дистрибутра Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg, оферират неустоима оферта за закупилите или поръчали новите смарт часовници от през днешния ден до 24 май в това число. В този интервал и двете версии на HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition ще се оферират в комплект с Huawei FreeBuds Pro, a двете версии на на HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition в комплект с Huawei FreeBuds Lipstick.

Препоръчителните крайноклиентски цени на комплектите са както следва:

• HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Titanium Strap + HUAWEI FreeBuds Pro – 949 лв.
• HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Black Fluoroelastomer Strap + HUAWEI FreeBuds Pro – 729 лв.
• HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/Ceramic Strap + HUAWEI FreeBuds Lipstick – 1099 лв.
• HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/White Leather Strap + HUAWEI FreeBuds Lipstick – 899 лв.

Повече информация за новите модели може да намерите на следните линкове:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР