Хуан Мата е оптимист за бъдещето в Манчестър Юнайтед, след

...
Хуан Мата е оптимист за бъдещето в Манчестър Юнайтед, след
Коментари Харесай

Мата: Сега е време за оптимизъм

Хуан Мата е оптимист за бъдещето в Манчестър Юнайтед, откакто Оле Гунар Солскяр стана управител на "червените дяволи ". Испанският халф приветства привличането на норвежкия експерт на "Олд Трафорд ". Мата беше един от футболистите, за които се смяташе, че не са в положителни връзки с Моуриньо.

"Сега би трябвало да бъдем оптимисти. Да погледнем напред и да продължим да работим толкоз интензивно, с цел да се изкачим в класирането. Мотивирани сме да го създадем за почитателите, които в действителност заслужават доста. Победата ни против Кардиф е значима и усъвършенства настроението в отбора. Сега ни следва доста претрупан празничен интервал. Имаме два домашен дуела и би трябвало да приключим мощно годината ", съобщи Мата.

Той благодари на Моуриньо за работата в Юнайтед. "Искам да пожелая триумф на Жозе за бъдещето. Благодарен съм му за работата. Легендарният Оле Гунар Солскяр е новият ни управител и не можехме да стартираме по-добре под негово управление ", сподели още техничният полузащитник.

"Червените дяволи " разгромиха Кардиф с 5:1 в събота, а в този момент на тима предстоят мачове против Хъдърсфийлд и Борнемут.
Премиър лийг 18 кръг, събота 22 декември  Кардиф Сити 1:5краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР