Хуан Мартин дел Потро може да пропусне заключителния Мастърс турнир

...
Хуан Мартин дел Потро може да пропусне заключителния Мастърс турнир
Коментари Харесай

Дел Потро под огромна въпросителна за финалите в Лондон

Хуан Мартин дел Потро може да пропусне заключителния Мастърс шампионат на осемте най-хубави в Лондон. Аржентинецът получи фрактура на дясната капачка в дуела си от осминафиналите на тенис конкуренцията от сериите Мастърс 1000 в Шанхай и се отхвърли в мача си против бъдещия финалист Борна Чорич. 30-годишният тенисист съобщи за уеб страницата ATP.

,,Това е доста сложен миг. Чувствам се в действителност печален. Това е тежък удар за мен, мъчно е да мисля занапред за възобновяване, не чаках това да се случи “, показа разочарованият аржентинец. Световният номер 4 загатна и по кое време е почувствал казуса в коляното си.,,По време на мача паднах неприятно. Направих необичайно придвижване с коляното и паднах мощно на корта. Почувствах незабавно остра болежка “, приключи Дел Потро.

Все още не е ясно какъв брой тъкмо ще се възвръща след контузията си той. Аржентинецът се намираше в чудесна форма в последните няколко шампионата, откакто доближи финалите на Ю Ес Оупън и Пекин. Дел Потро е трети по точки в класацията за Мастърса в Лондон и към този момент си обезпечи класиране за конкуренцията в столицата на Англия, която ще се организира сред 11-18 ноември. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР