https://pixabay.com/photos/football-shot-on-goal-door-husband-1274661/Сезон 2023/2024 на Първа професионална лига започна в средата на

...
https://pixabay.com/photos/football-shot-on-goal-door-husband-1274661/Сезон 2023/2024 на Първа професионална лига започна в средата на
Коментари Харесай

Прогнози за Първа лига 2023-2024

https://pixabay.com/photos/football-shot-on-goal-door-husband-1274661/

Сезон 2023/2024 на Първа професионална лига стартира в средата на месец юли и към този момент е в разгара си. Като най-горна дивизия в българския футболен шампионат, ППЛ събира най-хубавите тимове с професионален статут, а тимът победител става Шампион на България и получава опция за присъединяване в Шампионска лига.

Финалът за купата на България следва едвам следващата година. Въпреки това, залагащите към този момент могат да вършат своите дълготрайни прогнози с онлайн букмейкърите, като в това време могат да се възползват от специфичните промоции като и други налични предложения за спортни залози. След 12 следващи победи, не е изненадващо, че Лудогорец се подрежда преди всичко съгласно букмейкърите с най-ниски коефициенти (към 18.08.2023), само че обратите в никакъв случай не са изключени.

Един от решаващите дуели за тазгодишното издание беше срещата сред Лудогорец и ЦСКА в петия кръг, което се организира преди броени дни на 13 август. Домакините от Разград съумяха да разгромят, или както те сами се показаха - да нокаутират ЦСКА. " Лудогорец направи на пух и прахуляк ЦСКА, биейки с 3:0 в дербито на петия кръг на Първа лига, задълбочавайки още повече рецесията в отбора на Нестор Ел Маестро. ” Макар преди срещата треньорът на алените да твърдеше, че не се нуждае от нови играчи, Ел Маестро е изискал нови попълнения за цели 3 позиции след провалянето в Разград. Феновете на тима също и пристрастеностите ескалираха, изразявайки се в изпочупени порти на стадион Българска войска и надписи Срам и срам.

Въпреки разочарованието алените са на второ място след Лудогорец в платформите на букмейкърите като евентуален Шампион на България за сезон 2023/2024. След тях остават ЦСКА-1948 и Левски.

Сините обаче взеха решение да отсрочат един от мачовете си от 6 кръг против Пирин, което наложи смяна в графика на още няколко срещи от кръга. Причината за анулация беше решаващата среща-реванш против Апоел на 17.08.

За шанс на сините, тежкият реванш с Апоел приключи с триумф, като в последните секунди Роналдо съумя да означи и отборът поведе с 2:1. Значимото достижение на тима може да му донесе и по-добри шансове за Първа лига и да се отрази на сегашните коефициенти.

https://pixabay.com/photos/man-fan-person-football-soccer-290186/

Според графика на ППЛ мачовете за 2023 ще приключат на 9 декември със среща сред Славия и Черно Море, а след почивката ще продължат през новия сезон на 17 февруари 2024, когато Арда ще посрещнат Локомотив Пловдив за началото на 21 кръг. Финалът, който ще излъчи идващият Шампион на България, е плануван за 15 май 2024.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР