https://lamqta.comОвен През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да

...
https://lamqta.comОвен През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

https://lamqta.com

Овен

През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това въодушевление е примамлива, само че не трябва да го вършиме. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, даже и да Ви се коства, че печалният Ви профил в огледалото не наподобява зле. 

Телец

Приятелите и роднините Ви знаят, че Вие сте индивида, на който постоянно могат да разчитат. Освен това сте чесни, уравновесени, и съвсем постоянно сте в положение да дадете добър съвет. Не се учудвайте, в случай че през днешния ден за съвет се обърне към Вас човек, който обичате, защото има много сериозен проблем. Изслушайте го деликатно и казвайки своето виждане за обстановката, ще му помогнете да вземе съществено решение, а той още доста години ще Ви бъде признателен за това. Днес е подобаващ ден за занятие със самообучение. Постарайте се да деянията най-хубавите качества на своя темперамент, а това по прелестен метод ще се отрази на фамилните и персонални връзки. Възможно е да постигнете триумф в работата и бизнеса. 
 

Близнаци

Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват. 
 

Рак

Няма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-Ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще Ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни. Затова откакто изпратите електронно писмо, позънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!
 

Лъв

За да остане фамилната атмосфера спокойна и да не я усещате като непрекъсната опасност, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите осъществяването на своите отговорности. Това се отнася освен за отговорностите Ви към родителите, а и същото, с дребни ремонти, за Вашите професионални, обществени и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се пробвате да си присвоявате непознати заслуги или да навлизате в непозната територия, всичките Ви старания ще бъдат оценени по достолепие. Преди да давате инструкции на подчинените или да възразявате на шефа, деликатно разучете своята длъжностна характерност. 
 

Дева

Очакват Ви неприятни промени в персоналния живот. Повече не би трябвало да затваряте очи за събития и обстоятелства, които досега сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това тъкмо през днешния ден може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към реализирането, а триумфът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от дефицит на сила.Днес може да приключите с доста стартирани преди неща. 
 

Везни

Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите безценен подарък.
 

Скорпион

Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си. 
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

Не би трябвало тъкмо през днешния ден да демонстрирате своята горделивост, защото това може да наруши хармонията в фамилията или с този, който обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни обстановки в работна среда, а и с авторитетни лица.
 

Водолей

Плановете за този ден е по-добре, в случай че са направени от преди, а през днешния ден, по опция, единствено да се придържате към тях. Импровизациите ще се окажат много несполучливи, а опитите да се приспособите към обстановката единствено ще пораждат нови компликации. Общуването с околните изисква тактичност и такт. Ако говорите всичко, което мислите, безусловно ще провокирате спор. В същото време, всяка от рационалните Ви хрумвания може да се трансформира в безобидна форма. Ако се постараете да извършите това, просто ще бъдете изумени от лекотата, с която ще се вземат решение проблемите. Бъдете деликатни с храната!
 

Риби

Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР