Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на

...
Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на
Коментари Харесай

Facebook ще си партнира с Httpool в България и на Балканите

Httpool към този момент е формалният сътрудник по продажбите на Фейсбук на Балканите, в това число България, Хърватско, Сърбия и Словения.

Партньорството може да помогне на локалните организации и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в другарство с потребителите, подобрявайки капацитета на локалния бизнес.

Httpool като формален сътрудник по продажбите на реклама на Фейсбук, ще обезпечава препоръки, познания и опит на локалните бизнеси и ще ги подкрепя в техните маркетинг тактики във Фейсбук, Instagram, Фейсбук Messenger и Whatsapp.

Целта на съдействието е да достави на локално равнище и на български език поддръжка на рекламодателите на Балканите посредством сътрудник със мощни локални позиции, опит и потвърдени триумфи в района.

Ние изградихме своята партньорска стратегия по метод, по който тя да достави цялото ни знание и опит до рекламодателите в страните на Балканите, в които Фейсбук няма физическо наличие. Днес вършим вълнуваща стъпка напред в устрема си да предоставим още повече стойност на компаниите в района, сподели Робърт Беднарски - шеф във Фейсбук за Централна и източна Европа

Венцислав Костов, шеф на Httpool България, уточни, че партньорството е още едно доказателство за водещите позиции на фирмата и за качествата на екипите ѝ в България и в района.

С наслаждение ще оказваме помощ на Фейсбук при въвеждането на най-новите рекламни решения в района и ще предоставяме услуги на най-високо равнище на място – тук в България, съобщи Костов

Партньорството ще вкара в района най-хубавите практики на Фейсбук, както и образования, техники за стратегическо развиване и опцията за възнаграждение на локално юридическо лице в локална валута, благодарение на Httpool. Рекламните организации ще получават и образования на своите екипи, непосредствено фактуриране и директно обслужване при неясноти с рекламната политика на Фейсбук.

Рекламодателите в района употребяват Фейсбук и Instagram, с цел да се свържат със своите аудитории в едно значимо другарство. Благодарение на стратегическото си партньорство с Httpool, ще сме по-полезни за тях, предоставяйки им характерни образования и експертни препоръки на място, акцентира Рустам Зиганшин, Reseller Partner във Фейсбук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР