Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението

...
Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението
Коментари Харесай

Всеки мой дъх - нова книга на Никълъс Спаркс

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е непостижим в умеенето си да споделя невероятните истории на елементарните хора. Във " Всеки мой мирис " той ни припомня, че любовта е доста повече от блян на сърцето. Тя е въздухът, който изпълва съществуването ни.
Хоуп Андерсън е на кръстопът. Животът й не поема в посоката, която е очаквала. Тя взема решение да прекара една седмица в фамилната вила в Сънсет Бийч, Северна Каролина, с цел да приготви къщата за продажба и да размишления за бъдещето си.
Тру Уолс в никакъв случай не е бил в Америка, само че едно писмо го води в Сънсет Бийч. Писмо от човек, който твърди, че е негов татко. Тру се надява да снеме булото на тайнственост, което обкръжава живота на майка му и спомените, изгубени с нейната гибел. Когато пътищата на Хоуп и Тру се пресичат, привличането сред тях е неразбираемо и наелектризиращо. Чувствата им обаче ще провокират стихия, която ще помрачи очакванията за безоблачно благополучие.
Никълъс Спаркс е създател на " Един ден, един живот ", " Виж ме ", " С мирис на канела ", " Последна ария ". Много от книгите му са приспособени за филми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР