Христофор Колумб, Мартин Лутер, Фьодор Достоевски, Кърт Вонегът, Камю, Пабло

...
Христофор Колумб, Мартин Лутер, Фьодор Достоевски, Кърт Вонегът, Камю, Пабло
Коментари Харесай

Всичко, което правя е заредено с чувства ♥ Мъж със Слънце в СКОРПИОН

Христофор Колумб, Мартин Лутер, Фьодор Достоевски, Кърт Вонегът, Камю, Пабло Пикасо, Енио Мориконе, Ричард Бъртън, Ален Делон, Сам Шепърд, Мартин Скорсезе, Бил Гейтс, Леонардо Ди Каприо - стихията на непокорните.

(Picasso’s Self-Portraits -  35 Years Old (1917)

Аз желая да открия тайната на живота! Каквито и да са прочувствените ми прекарвания, те са бурни. Всичко, което върша е заредено с усеща. За мен неприятните събития не са единствено неприятни, те са пагубни. Добрите, не са единствено положителни, а въодушевяващи. Съвсем рано се научих да не споделям всичко, което съм забелязал. Хората не обичат да бъдат разкривани, а аз зървам прекалено много. Така съм организиран. Невидимата страна на живота — всичко неверно, уязвимо, нездраво и даже непоносимо - е за мен като на длан. Чудесно е, в случай че зад фасадата се крие обич, само че за жалост това не се случва постоянно. Силната ми обязаност с инстинктите е преимущество. Но и огромна отговорност и аз нуждая се от самоконтрол. Затова съм загадъчен и затворен. Тази вътрешна дисциплинираност ми дава мощ, която излъчвам и към другите. Тя ме прави и извънредно сексапилен.

Всичко това се дължи на неуправляемата ми сензитивност. Аз одобрявам нещата прекомерно драговолно. Боря се с параноята, с ревността и с отмъстителността, чакам да реализира огромни победи, когато се освободя от мощните си страсти. Склонен съм към крайности, с цел да ревизира себе си и близките. Копнея да проникна под повърхността на битието и по тази причина съм неотклонен, когато си слага някаква цел. Ако постигането й значи разлъка с всичко, което най-вече обичам, аз ще я платя. Напрягам се до краен лимит и непрекъснато чувствам това изпитание. Когато нещата се разпадат, аз умея да ги възвръщам. Смъртта и прераждането са част от естествения цикъл на живота.

Някои считат, че унищожавам, други че построявам. Самото ми наличие е едно предизвикателство. Не се вълнувам от вашите рецесии, тъй като съм минал през доста сходни положения. Зная по какъв начин се оцелява в тежки моменти, ето за какво съм спокоен при стихия. Никой не схваща по-добре от мен, че животът продължава и след неуспех или отчаяние.

Идеалната жена за мен е мощна, съсредоточена - жена, която може да издържи на всичките ми крайности и да продължи да живее с мен. Харесвам съблазнителните и в това време спокойни и дълбоки като изворна вода дами. Истинските хубавици не ме тормозят.

От: „ Планетите на любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „ Хемус ”
*Picasso’s Self-Portraits -  35 Years Old (1917)

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР