Христо Стоичков заминава за Холивуд, за да даде “Златна топка”.

...
Христо Стоичков заминава за Холивуд, за да даде “Златна топка”.
Коментари Харесай

Стоичков дава “Златната топка” в Холивуд

Христо Стоичков отпътува за Холивуд, с цел да даде “Златна топка”. Естествено – не своята, която се пази в сейф, чието местоположение знае единствено Камата.

Стоичков е поканен да раздаде премиите за най-хубав футболист на състезание на Мексико. Най-добрият футболист в лигата получава “Златна топка” сходна на тази на “Франс Футбол”. Освен това Камата би трябвало да даде и премиите за най-хубавите голмайстори на шампионата. Стоичков е главният анализатор на тв колоса “Унивижън”. През последната година изследванията на канала са посочили, че предаванията преди и след дуелите се гледат повече от тях.

Пет български града към този момент са подготвени на 100 % да посрещнат Камата в България. От идната седмица Стоичков потегля на ново турне със своята биографична книга „ Историята “, написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от ”Софтпрес”. На 27 юли кметството в Плевен ще опъне шатра на централния площад, където най-великият български футболист ще раздава подписи. А на идващия ден Русе отваря модерната зала “Арена Монбат “ в чест на Стоичков. Преди това турът ще мине през Панагюрище, Стара Загора, Петрич и Каварна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР