Христо Стоичков срещу Франческо Тоти! Двубой за историята край Кремъл.

...
Христо Стоичков срещу Франческо Тоти! Двубой за историята край Кремъл.
Коментари Харесай

Стоичков капитан на Световния отбор, повежда тима си срещу Франческо Тоти

Христо Стоичков против Франческо Тоти! Двубой за историята край Кремъл. Кавалерът на “Златната топка ” ще бъде капитан на Световния тим, а Принца на Рим - на Италия в шампионата на легендите в Москва на 3 и 4 февруари.

“За нас е голяма горделивост тези велики персони да бъдат наши посетители ”, сподели генералният управител на надпреварата Тамерлан Куриев. Турнирът ще чества своето юбилейно десето издание. Мачовете ще се играят в залата на комплекс “Лужники ”, където ще е откриването и финалът на Мондиал 2018. Сблъсъкът сред Стоичков и Тоти ще е под №5 в първия ден на надпреварата. Освен това Камата ще изведе международни звезди и против домакина Русия, написа " Труд ".

В другата група от три тима са Германия, Франция и Португалия. Ветераните от настоящия европейски първенец ще дебютират на шампионата на легендите. Повечето от футболистите са от звездния тим на Порто, спечелил Шампионската лига през 2004-а, когато изгря звездата на Жозе Моуриньо.

Стоичков пък предизвика още веднъж интерес към себе си в съветската столица в последните месеци. Камата раздаде на 1 и 2 декември 2017-а куп изявленията по време на жребия за международното състезание. А през лятото ще е главен анализатор на тв колоса “Унивижън ”, който е избрал своя щаб квартира на метри от Червения площад.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР