Христо Стоичков се завърна в България, за да зарадва децата.

...
Христо Стоичков се завърна в България, за да зарадва децата.
Коментари Харесай

Христо Стоичков донесе Златната топка на стадион „Васил Левски“

Христо Стоичков се завърна в България, с цел да зарадва децата. Камата донесе Златната топка на стадион „ Васил Левски “ за промоцията на своята най-нова книга, издадена от „ Софтпрес “. Тя е отдадена на малчуганите, които до научат по какъв начин Стоичков потегли от улиците на Пловдив, с цел да се качи на футболния Олимп.

На „ Васил Левски “ пристигнаха куп млади гении от детско-юношески школи.

„ Вие сте бъдещето на футбола ни – обърна се към тях най-известният българин по света. – Тренирайте крепко и вярвайте в фантазиите си. Сами ще може да прочетете по какъв начин го направих аз. Никога не се отхвърлих макар компликациите в живота ми. Бях лоялен на футбола и той ми се отплати. Знайте, че всеки може да го реализира, в случай че е предан до дъно. Пред вас желая да благодаря на всичките треньори и съотборници, с които съм играл. Някои за жалост не са измежду нас към този момент. Но моето самопризнание и бездънен реверанс е за тях.

Мечтая един ден да видя измежду вас герои на България, които да задминете триумфа ни от 1994 година. “

Първи за книга и подпис се подредиха децата от школата на Чавдар Етрополе, на която Стоичков е основател и главен патрон. Всички бяха взели в ръка колекционерска топка от персоналната марка на звездата H8S. Атракцията за малчуганите продължи повече от 2 часа, като Стоичков съблюдава традицията никой да не остане без подпис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР