Христо Стоичков публикува във Фейсбук любопитни снимки от предстоящото си

...
Христо Стоичков публикува във Фейсбук любопитни снимки от предстоящото си
Коментари Харесай

Христо Стоичков с интересни кадри от предстоящото си участие във Фермата

Христо Стоичков разгласява във Facebook любопитни фотоси от идното си присъединяване във " Фермата " по bTV.

“Честит празник, българи! В който и тим да играем, значимото е всички да сме дружно на огромното българско хоро! " – написа най-успешният ни футболист във връзка Деня на Съединението, 6 септември.

В петък именитата осмица влиза в осмия сезон на " Фермата “ и чакаме с интерес неговата поява.

" Фермата “ е предване, което ни връща към детството. Да не забравяме от кое място сме тръгнали и да обичаме това, което имаме – България и нашите корени. Прекарах ужасно време с всички участници, като се изключи двама, които са от другия тим. Но няма значение, за водещите приказвам – Иван и Андрей, които демонстрират, че го могат “ – показа Христо Стоичков във видео послание часове откакто бе оповестено в края на август, че ще взе участие в риалитито.

След като легендата на ЦСКА се пошегува с водещите, които са пламенни подръжници на " Левски “, той продължи:

" Иван и Андрей, благодаря ви за поканата! Благодаря и на всички участници, които демонстрираха какво могат. Тази година няма да има айн цу цвай цу дрън. Ще има неповторима премия от 100 000 лв. и дано най-достойният я завоюва. От Маями, ваш Христо Стоичков “.

Припомняме, че " Айн цу цвай цу дрън “ е именита имитация на Христо Стоичков от лятото на 1994 година, когато на международното състезание в Съединени американски щати българският тим доближи четвърто място. По пътя си " лъвовете “ отстраниха немския тим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР