Христо Стоичков представи автобиографичната си книга Историята и в Лондон.

...
Христо Стоичков представи автобиографичната си книга Историята и в Лондон.
Коментари Харесай

Стоичков подлуди българите в Лондон СНИМКИ

Христо Стоичков показа автобиографичната си книга " Историята " и в Лондон. Стотици българи се събраха в една от най-големите зали в английската столица, с цел да се срещнат с футболната легенда. Часове наред искащите да се допрян до Камата чакаха на опашка пред зала " Тroxy ". В нея се влизаше против билет от 20 и 40 паунда. Всеки закупен пропуск беше със специфичен подарък - книгата " Христо Стоичков. Историята " с подпис от легендата. Както е известно, автобиографията на великия българин е написана в съавторство с известния публицист Владимир Памуков.

Снощи залата в Лондон се извърши до краен лимит за предстоящото с огромен интерес събитието. Стоичков обра овациите на стотиците, които го почетоха. Камата раздаде подписи на всички искащи. За положителното въодушевление пък се погрижиха две от звездите на българския шоу бизнес - Димитър Туджаров-Шкумбата и гласът на „ Дарик радио “ Иво Райчев.

Талантите от школата на ЦСКА в Лондон също участваха на събитието. За малчуганите беше необикновено прекарване да видят онлайн футболната легенда, който се снима за спомен с тях.

За няколко часа Стоичков разписа близо две хиляди книги. Пред присъстващите Камата сподели, че Лондон е късметлийското място за него. В британската столица през 1992 година Ицо и съотборниците му от Барселона завоюваха КЕШ, побеждавайки с 1:0 Сампдория с гол на Роналд Куман.

Следващите спирки за Стоичков са Барселона и Чикаго./blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР