Христо Стоичков получи поредно признание за популярността си в Испания,

...
Христо Стоичков получи поредно признание за популярността си в Испания,
Коментари Харесай

Испански рапър възпя Христо Стоичков

Христо Стоичков получи следващо самопризнание за известността си в Испания, където през годините се завоюва милиони почитатели с екипа на Барселона. Сега Камата беше възпят от известния испански рапър Sule B, който има доста почитатели освен в родината си, само че и в Европа.

Изпълнителят пусна видео от песента си „ Стоичков “ в платформата „ You Tube “ и към този момент натрупа известност. В клипа се виждат фрагменти от кариерата на българската легенда с екипа на Барса. Още в самото на начало се чуват думите „ Осмицата на Христо “ и „ Златната топка “.

Както е известно, Стоичков завоюва най-ценната самостоятелна премия във футбола през 1994 година, когато стана голмайстор на Мондиал`94, България приключи на четвърто място на международното състезание, а Барселона стана първенец на Испания и игра край на Шампионската лига.


В песента на Sule B, която е записана дружно с рапъра Хуанчо Маркес, се чуват и имената на други именити футболисти – Роналдо (бразилеца) и Ерик Кантона. Споменава се и Касиус Клей, а това е християнското име на боксовото великолепие Мохамед Али.

Трябва да се означи, че това не е първата рап ария, която възпява Христо Стоичков. Популярният Гошо от Почивка от дълго време има ария за Камата - " Ицата Стоичков ". Изразът на именития футболист „ Ту партс, Съмтаимс люн, съмтамс уин “ пък попадна в текста на парчето „ Неска почитател съм ти “ на Сантра и Кристо. Сега обаче Ицо бе възпят и в Испания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР