Христо Стоичков обеща да открие новия стадион в Шумен, когато

...
Христо Стоичков обеща да открие новия стадион в Шумен, когато
Коментари Харесай

Стоичков открива новия стадион в Шумен

Христо Стоичков даде обещание да открие новия стадион в Шумен, когато стане подготвен. Кметът Христо Христов одобри Кавалера на „ Златната топка “ за показване на книгата му в залата и разкриване на седмия магазин на неговата марка.

„ Имаме огромни упоритости за спорта в града – сподели градоначалникът. - За нас е голяма чест ни посетихте. “

„ Не съм идвал в Шумен повече от 30 години, само че видях толкоз доста хора, които ме разчувстваха – отвърна Камата. - Надявам се, че планът за стадиона ще стане и ще съм горделив да бъда ваш посетител. “

Над 4000 души чакаха Стоичков в „ Арена Шумен “ за подпис и фотография с най-известния българин по света. ОТ своя страна легендата донесе „ Златната топка “, с цел да може всеки да се допре до нея.

Стоичков не съумя да се види със своя другар Ивайло Киров, който е болен. Двамата започнаха дружно в младежкия народен тим на България, а след това играха и за ЦСКА.

На опашката до последно чака олимпийският първенец по повдигане на тежести Иван Иванов. Легендата измежду тежките атлепи отхвърли да се качи с приоритет на сцената, само че по-късно дълго приказва дружно със Стоичков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР