Христо Стоичков изгледа по интернет двубоя ЦСКА – Лудогорец“ (2:1)

...
Христо Стоичков изгледа по интернет двубоя ЦСКА – Лудогорец“ (2:1)
Коментари Харесай

Христо Стоичков ликува от Маями: Армейският дух се завърна!

Христо Стоичков изгледа по интернет дуела ЦСКА – „ Лудогорец “ (2:1) за Купата на България. А компания му прави другата звезда в тима на американския тв канал „ Унивижън “ – легендата на „ Реал “ (Мадрид) Иван Саморано, който също останал впечатлен от видяното.

„ Браво на всички! – възкликна пред „ Труд “ Кавалерът на „ Златната топка “, който е съсобственик в ЦСКА. – Видях, че армейският дух се е завърнал в цялостния си искра на „ Българска войска “. Най-много се веселя, че почитатели и футболисти бяха като едно цяло. Бориха се и заслужиха успеха! На терена се водеше борба, която всички, които обичаме ЦСКА, желаем да виждаме. А на трибуните имаше атмосфера, за която ни завиждат на всички места. И ето, че показахме – може да се чества и без ексцесии. ЦСКА постоянно е бил футболното лице на България пред света. Нека по този начин да бъде и през новата година, когато ни следва дружно да отпразнуваме 70-ия празник! И имам вяра – със продобиване на златен дубъл! “

ЦСКА не е триумфирал по едно и също време с купата и купата на България от 1997-а насам, когато съумя под управлението на Георги Василев. Тогава главен противник в шампионата още веднъж беше Димитър Димитров-Херо, само че като треньор на „ Нефтохимик “. А на финала за Купата ЦСКА съкруши „ Левски “ с 3:1.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР