Христо Стоичков говори пред медиите преди мача между ветераните на

...
Христо Стоичков говори пред медиите преди мача между ветераните на
Коментари Харесай

Камата: Няма да се повтори българин да е голмайстор на Световно и носител на Златна топка

Христо Стоичков приказва пред медиите преди мача сред ветераните на България и Турция в Кърджали. "Камата " съобщи, че триумфът от 94'-та година мъчно би се повторил още веднъж.

"25 години са доста и малко, само че спомените остават. Нашите другари от Турция потеглиха по нашия път, с цел да стигнат до третото място в света през 2002 година. Трябва да си съсредоточен непрестанно, с цел да успееш във футбола.

Когато пристигнах в ЦСКА попаднах на Георги Димитров, Стойчо Младенов, Ради Здравков, Георги Славков, Лъчо Танев, Пламен Гетов, който също пристигна в ЦСКА в един интервал. Учихме се от тях.. После се развихме, само че трябваше да си подготвен. Всеки потегли по своя път - аз, Емо, Любо, Трифон, лека пръст, Михтарски, Лечков, да не изброявам всички ", съобщи Стоичков.

"Имахме хъс за победа, младото потомство това го няма. Трябва да си оптимално предан на колектива..Не знам по какъв начин да употребявам думата "аз ". На първо място е колективът ", посъветва "Камата ".

"Не обичам да виждам остарели мачове и да виждам какво е било, носталгия няма. Спомените от Съединени американски щати са, че една такава страна има голмайстор на Световно състезание. Но това не са мои голове. Предполагам, че в никакъв случай няма да се повтори в една година България да има голмайстор на Световно и със "Златната топка ". Само четирима са в цялата международна история - Герд Мюлер, Паоло Роси, Христо Стоичков и Роналдо. Говоря за Феномена, не за настоящия ", разяснява "Камата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР