Христо Стоичков гарантира, че скоро в Борисовата градина ще има

...
Христо Стоичков гарантира, че скоро в Борисовата градина ще има
Коментари Харесай

Христо Стоичков: ЦСКА ще има нов стадион, ще говоря с Гриша Ганчев

Христо Стоичков подсигурява, че скоро в Борисовата градина ще има нов стадион. Камата гостува на аления фенклуб в Панагюрище, където даде доста подписи на своята биография " Историята ". Запалянковците посрещнаха единствения българин със " Златна обувка " от Световно състезание с самун и сол. За именития №8 имаше и дарове - копие на черешовото топче и знаме с надпис " Свобода или гибел ".
" Като дребен фантазията ми беше да играя в " А " група и ЦСКА ми даде тази възмоност - стартира Стоичков. - Кръвта вода не става, сърцето ми постоянно ще е алено. ЦСКА ме направи персона, футболист и постоянно ще съм благодарен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, с цел да може ЦСКА да се върне на местото си ".

" Подкрепяйте тима, както аз го върша от доста надалеч. Заради вас станах подобен, какъвто съм. ЦСКА нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета! Каквото желаят да си приказват всякакви архитекти. Ще приказвам и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА би трябвало да има нов стадион и ви давам обещание, че ще има ", приключи носителят на " Златната топка " на " Франс Футбол ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР