Христо Стоичков е в списъка със звездни имена, които в

...
Христо Стоичков е в списъка със звездни имена, които в
Коментари Харесай

Стоичков ще играе мач за добра кауза с Роналдиньо, Роберто Карлуш и още легенди

Христо Стоичков е в листата със звездни имена, които в неделя сутринта българско време ще изиграят в Маями благотворителен мач, средствата от който ще идат в битката с бедността в райони на Южна Америка.

Единият отбор е с капитан Роналдиньо, а другият - с водеща фигура Роберто Карлуш. Двамата именити бразилци не за първи път провеждат подобен шоу дуел с добра идея.

Този се назовава " The Beautiful Game by R10 & RC3 ", като Р10 и РК3 са абревиатурите на двамата, които провеждат съставите. В тях, без да е напълно ясно кой за кой отбор ще играе (а и надалеч не е най-важното), са имена от близкото минало като:

Христо Стоичков

Алдаир

Рене Игита

Карлос Валдерама

Иван Саморано

Диего Лугано

Давид Трезеге

Патрик Клуйверт

Рафа Маркес и така нататък

Ще има и значително настоящи още футболисти, като удостовери присъединяване са аржентинците Карлос Тевес и Пауло Дибала, бразилецът Винисиус Жуниор, който вкара победния гол във финала на Шампионската лига за Реал преди по-малко от месец.

Българският притежател на " Златната топка " ще е един от доайените в срещата, към този момент на 56 година Маями е мястото, където той работи и живее от години, трупайки солидна известност като един от най-хубавите анализатори и създатели на някои от най-сериозните изявленията за канала " Унивижън " - номер едно за испаноговорещите в Щатите.

На стадиона ще участва и Дейвид Бекъм, притежател на локалния отбор Интер (Маями), само че британската легенда не е удостоверил дали ще играе.

Очаква се приходите от билетите, които са разпродадени, както и спомагателните дарения към дуела, да донесат за идеята най-малко 3-4 милиона $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР