Христо Стоичков е разочарован от комерсиализацията на съвременния спорт. Той

...
Христо Стоичков е разочарован от комерсиализацията на съвременния спорт. Той
Коментари Харесай

Стоичков с интересно предложение за ВАР

Христо Стоичков е отчаян от комерсиализацията на актуалния спорт. Той даде и революционно предложение за потреблението на видеоасистент рефера (ВАР). Голямата легенда на българския футбол е уверен, че в стаичката би трябвало да има някогашни футболисти, които да разчитат противоречивите положения по време на срещите.

" В стаичката би трябвало да има минимум двама футболисти - по един бранител и нападател. Ние, играчите, знаем каква е обстановката на терена при сходни проблеми. Сега в стаичката седят единствено някогашни съдии, които не са се справяли с работата си по време на мач ", сподели Камата.

" Радвах се на тези мачове като малко дете. Сега парите безусловно убиват футбола. Всеки трансфер е като игра на шах. Най-важният въпрос е какъв брой пари ще донесеш. Само тогава купуваш ", разяснява още Ицо.

Стоичков е безапелационен, че в обичания му Барселона би трябвало да се завърне някогашният именит полузащитник Шави Ернандес. В момента той е треньор на катарския Ал Сад. Твърде допустимо е 40- годишният испанец да размени сегашния треньор Кике Сетиен още след края на сегашния сезон. " Ако приказваме за Шави, той е същинска легенда в международния футбол. В историята ще има " преди " и " след " него. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР