Христо Стоичков даде ексклузивно интервю за предаването El Transistor на

...
Христо Стоичков даде ексклузивно интервю за предаването El Transistor на
Коментари Харесай

Стоичков: Лаутаро е по-подходящ за "Барса" от Неймар

Христо Стоичков даде извънредно изявление за предаването El Transistor на радио Cadena Sur. Заради пандемията обаче, то се случи в " Инстаграм ".

В диалога с водещия и собствен добър другар Алфредо Мартинес легендата разяснява настоящи тематики към обстановката в клуба и съобщи, че в случай че би трябвало да избира ново попълнение на " Барселона " сред Неймар от " Пари Сен Жермен " и Лаутаро Мартинес от " Интер ", счита последния за по-добър вид.

" Лаутаро! Той е млад и надарен аржентинец. Знае по какъв начин да играе с Меси, има доста футбол в него. Той би бил страхотна инвестиция за бъдещето. Разполага с експедитивност, повратливост, техника и несклоняем дух ".

Камата добави, че скъпите покупки на каталунците в последните два сезона имат качествата и би трябвало да получат време, с цел да се потвърдят. Тук той загатна Усман Дембеле, Антоан Гризман, Артур, Френки Де Йонг и Коутиньо.

Стоичков, който прекара 7 прелестни години на " Камп Ноу " като футболист, се изрече ласкаво и за треньора на " Барселона " Кике Сетиен.

Запитан кой всред Роналд Куман и Шави подхожда повече на " блаугранас ", Камата акцентира, че някогашният му съотборник има 10-годишен опит в треньорството, до момента в който за Шави към момента е рано.

" Шави е човек, прекарал целия си живот в " Барса ", само че има по-малко опит. Видяхте какво стана с Гуардиола. Мина през Барса " С ", Барса " В " и по-късно пое първия тим ", съобщи Модерния ляв.

Стоичков разяснява и друга настояща тематика - доиграване или преустановяване на сезона в Ла Лига. Той съобщи, че не желае служебна купа за водача " Барселона ", с цел да няма неодобрение от конкуренцията - най-много отстрана на " Реал " Мадрид.
От Шампионска лига си припомниха магията на Стоичков (ВИДЕО) Официалният "Туитър " акаунт на шампионата върна лентата обратно към страхотна асистенция на Камата
Родната легенда избра и обичания си гол с екипа на каталунците - против " Аустрия " Виена след пас точно на гореспоменатия Куман.

Преди това Стоичков се пошегува, че харесва всички попадения, които е осъществил за испанския гранд, а от един с глава против " Атлетик " Билбао към момента има болки в ухото.





bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР