Христо Стоичков бе сред гостите на Рафаел Надал на ВИП-партито

...
Христо Стоичков бе сред гостите на Рафаел Надал на ВИП-партито
Коментари Харесай

Стоичков на ВИП партито на Рафа Надал

Христо Стоичков бе измежду гостите на Рафаел Надал на ВИП-партито по случай 11-ата купа на „ Ролан Гарос “. Кавалерът на „ Златната топка “ изгледа успеха над Доминик Тийм от централната ложа. До него непрестанно бе Мигел Надал, чичо на Рафа и бранител от „ дриймтима “ на „ Барселона “ под управлението на Йохан Кройф. Двамата не стопираха да разясняват тихичко събитията на корта. Там всичко изглеждаше повече от ясно – международният №1 мина като ураган през дебютиралия във край от шампионат от Големия шлем Тийм.

 „ Рафа е неповторим състезател, същински образец за подражателство – описа Стоичков пред „ Труд “. – Няма едно ненужно придвижване. Играта му граничи с перфекционизъм! Лично Мигел ме предложения на празненството. Рафа беше доста благополучен. Да спечелиш един шампионат от Големия шлем е голямо достижение, а когато си го взел 11 пъти – нямам думи. С Роджър Федерер са безспорните номер едно за всички времена в тениса. Ще се веселя доста да ги видя един против различен на „ Уимбълдън “. И освен аз, а целият свят. С Рафа си поговорихме много и за Григор Димитров. Той доста харесва играта на нашето момче. Разказа ми какви атрактивни мачове са правили. Тенисът в действителност е извънредно тежък спорт. Въпреки купона и насладата още в ранни зори Рафа отпътува за Майорка, с цел да се стяга за „ Уимбълдън “. “

 В ложите на централния корт Кавалерът на „ Златната топка “ се засече с още куп спортни икони. Фотографите бързо „ хванаха “ звездите на тясно. Една от най-марковите фотоси е на Стоичков с Лоран Блан и рекордьора в скока на височина Сергей Бубка.
" Труд "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР