Христо Стоичков бе сред гостите на Рафаел Надал на ВИП-партито

...
Христо Стоичков бе сред гостите на Рафаел Надал на ВИП-партито
Коментари Харесай

Стоичков на парти с Надал


Христо Стоичков бе измежду гостите на Рафаел Надал на ВИП-партито по случай 11-ата купа на „ Ролан Гарос “. Кавалерът на „ Златната топка “ изгледа успеха над Доминик Тийм от централната ложа. До него непрестанно бе Мигел Надал, чичо на Рафа и бранител от „ дриймтима “ на „ Барселона “ под управлението на Йохан Кройф. Двамата не стопираха да разясняват тихичко събитията на корта. Там всичко изглеждаше повече от ясно – международният №1 мина като ураган през дебютиралия във край от шампионат от Големия шлем Тийм.



В ложите на централния корт Кавалерът на „ Златната топка “ се засече с още куп спортни икони. Фотографите бързо „ хванаха “ звездите на тясно. Една от най-марковите фотоси е на Стоичков с Лоран Блан и рекордьора в скока на височина Сергей Бубка.

 30_2



Още в сряда Стоичков отпътува за Русия, където ще е главният анализатор на американския тв колос „ Унивижън “. Първото студио Камата ще открие от стадион „ Лужники “, където шампионатът започва с мача Русия – Саудитска Арабия в четвъртък.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР