Христо Слави РачевВ Украйна всеки ден се пишат хиляди дълбоко

...
Христо Слави РачевВ Украйна всеки ден се пишат хиляди дълбоко
Коментари Харесай

Българските лилипути са най-високи

Христо Слави Рачев

В Украйна всеки ден се пишат хиляди надълбоко разтърсващи сюжети. Ще останат непрочетени, а орисите на страдалците, ще потънат в паметта, ще отворят столетни рани и бъдещи предубеждения. Гледаме многосериен horror филм /на ужасите/ наименуван Украйна. Прожектират ни фрагменти от края на мирната епоха; идващите серии за незнайното бъдеще ще продължат да се записват с телефони и ужасени разширени зеници.

Сблъсъкът в Украйна се хронифицира, това значи

дълготрайно лекуване,

старите илачи не оказват помощ. Отбранителният съюз НАТО, чието мото още е: " нито един наш боец няма да взе участие във войната " е проява, че съюза фактически е в 21 век. От тази отдалеченост на времето, бързо отгатваме, че имаме ретроспекция, обичан прийом на сериалите - по какъв начин някакви варвари от предишния век унищожават една красива и свободолюбива нация. Уж следим предишното. Тук има нещо перверзно, което буди яд, сърбаме чай от хола и следим по какъв начин се разрушават села, здания, прелитат ракети, от спалните излизат огнени езици озвучени със сирени. Прилича на видеоигра, само че не е. Като сме защитителен съюз, в реда на нещата е да отбраняваме суверенна Украйна. Ако нуклеарна мощ реши да възпламени международен пожар, цитирането на членове, клаузи, плюс пасивно воайорство - няма по какъв начин да предотврати това. Пред микрофона Столтенберг се обръща наляво, движи ръце, като че ли язди кон, след това се върти надясно отново същото придвижване. Дали пък в НАТО баловете, коктейлите, лукса и позите пред микрофоните не преобладават над усърдието по полигоните.

Докато се упражнявахме в обществено говорене - отнесоха Крим, а сега Украйна губи изход на Азовско и Черно море. Агресорът е придобил възприятие за удача. Точно по тази причина в Украйна нахлуват комисарско-разгащени съветски, чеченски, сирийски военни групи. Следователно в името на мира, може да бъдем унищожени, постепенно или стремително - до крайник. Въобще имаме ли тридесет минутна подготвеност за ответен нуклеарен залп. Въпрос с най-висока компликация в човешката история. Ръководството на Европейската възпираща мощ не съумя да възпре нито една от експанзиите на Русия. Чак в този момент видя яхтите им с размера на круизни кораби. Наистина ли мислят, че Путин, Лавров и Шойгу ще се запеят “O Sole Mio”, както превъзходното трио на тенорите.

Войната е огнедишащ звяр, който ражда чудовища

Съветската войска в Берлин (около 450 000) в първите три месеца на окупацията изнасили над 110 000 дами и девойки. Днес Русия блъфира, в ръцете си няма нищо, с изключение на дрънчаща ламарина, танкови и душевни вериги на надълбоко уплашен и впиянчен народ. Путин от дълго време проигра правото да се възмущава от постъпките на други президенти и супер сили. Заложил е на война, на алено - падна се черно. Много добра вест е, че икономическите наказания, вместо ракети, пердашат крепко Русия с възходящи стремглави последици. И доста неприятна за съветския народ. Тъй изолиран, уплашен и обсаден ще си спомни за Ленинградската блокада. Предстои глиненият исполин Русия да се разпадне и се разлети на губернии, области и всеобщи гробища. Ще спихнат и коремите на православието. Но отломките могат да убиват. Никой не знае какво ще последва.

В България се води

микро война сред лилипути

Война сред Европа, съветските човечета и пропагандните им секрети служби. Лъсна и сардоничната усмивка на “черепа” от Дубай. Лилипутите към този момент подвигнаха юмручета и развяха флагове в президентството. Търчат по светините на България и упражняват със снежни топки, мятане на коктейли Молотов. Пазят и омотават с тънки влакна съветските монументи.

Като виждам Украйна мисля,

с какво нашият народ е заслужил толкоз добра орис

Последни сме в Европа, поради комунисти и социалисти, които 100 и петдесет години не стопираха да саботират и стискат спирачката на България. Периодично задействаха и спешната спирачка. Тръгвахме от нулата и макар тях сме нахранени и облечени. Тези двадесетина % умствено провокирана комунизирана сган, безусловно ще донесе още беди и премеждия, както на себе си, по този начин и на останалите българи. Не премълчавайте тактично, когато русофилят и русофъфлят в близост лилипутите, притиснете ги, дано схванат тези мъници, че шетнята им е антибългарска. И тук ще става все по-трудно за тях.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР