Христо Сираков е звездният гост на Венета Райкова тази неделя

...
Христо Сираков е звездният гост на Венета Райкова тази неделя
Коментари Харесай

Христо Сираков: Когато бях най-беден, бях най-щастлив

Христо Сираков е звездният посетител на Венета Райкова тази неделя в „ Папараци “. Той искрено ще показа пред водещата за живота си преди плеймейтките, яхтите и прякора „ стоте манекенки “.

Зрителите на bTV ще могат да видят в епизода от 21.30 часа непознатото лице на Христо, което той мъчно демонстрира на хората.

За първи път в „ Папараци “, почитателите на телевизионния таблоид ще станат очевидци на изписването на бебето на Златка Райкова и Благой Георгиев. Още от светския свят ще се разгърне Анелия и снимането на новия ѝ видеоклип, както и Роксана, която ще получи приятна изненада с оркестър от мъжа си.

Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки Мутафова, ще приказва за подправените вести по адрес на майка ѝ. Гледайте, с цел да разберете по какъв начин е здравословното положение на легендата на театъра и киното и дали в действителност е оповестена за най-възрастната актриса съгласно Гинес.

Модният свят ще бъде мощно застъпен. Луиза и Ивет Григорови, Алекс Петканова, Маги Джанаварова, Гергана Райчевска и Гери Дончева са единствено част от лицата на стилния подиум, които феновете ще видят.

Жени Калканджиева, Антония Петрова и Елизабет Методиева не престават да ни изненадват с горещи тематики в коментарното студио. Тази неделя прелестните дами ще дадат отговор на въпроса - „ избавя ли изневярата брака ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР