Христо Сираков е приключил връзката си с последната носителка на

...
Христо Сираков е приключил връзката си с последната носителка на
Коментари Харесай

Христо Сираков скъса с Жанет, показа новата си

Христо Сираков е завършил връзката си с последната носителка на купата "Мис Плеймейт " Жанет Осипова и това стана ясно от последната му световна изява. Бизнесменът се появи на влиятелните награди "Жена на десетилетието ", които се организираха преди два дни в столичната зала EFFE в хотел "Маринела ", а уредник на проявата е най-популярния дамски уебсайт у нас - woman.bg.

Сираков, който беше измежду присъстващите се очакваше да докара на събитието обичаната си Жанет, само че вместо нея цъфна с нова лейди на разположение. Светските хроникьори побързаха да разяснят, че с Осипова той се е разделил още преди четири месеца, само че ловко криел новината от общественото пространство. Също по този начин и плеймейтката не давала публичност на нещастливата развръзка на връзките им.

Коя е новата жена в живота на господин Стоте манекенки остава цялостна мистерия за момента. "Ицо не желае още да обявява тази си връзка като такава, тъй като с момичето са от скоро дружно и не знае дали ще им се получи. Това, че се появяват по обществени места не значи, че са гаджета ", разясняват осведомени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР