Христо Проданов е номинацията на БСП за министър на туризма

...
Христо Проданов е номинацията на БСП за министър на туризма
Коментари Харесай

Кой е Христо Проданов, новият министър на туризма

Христо Проданов е номинацията на Българска социалистическа партия за министър на туризма в бъдещия кабинет, чийто мандатоносител ще бъде " Продължаваме промяната ".

Проданов е роден през 1977 година в Панагюрище и по обучение е минен инженер с тапия от Минно-геоложкия университет. Според биографията му, представена във в. " Дума ", той има магистърска степен по промишлен мениджмънт.
Христо Проданов песимистичен по отношение на триумфа на Кирил Петков и Асен Василев
„ Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в Българска социалистическа партия са мъдри и правилни хора&...

Бил е ръководител на районния съвет на Българска социалистическа партия в " Триадица " - София и зам.-председател на градската организация на партията в столицата. Става народен представител от Българска социалистическа партия през 2017 година, като е член на комисиите по икономическа политика и туризъм, и по въпросите на младежта и спорта. Проданов беше избиран и в 45, 46 и 47 Народно заседание през 2021 година, като сега е зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Той е и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, като е секретар по " надзор по осъществяването на решенията на Националния съвет ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР