Христо Петров, по- известен като рапъра Ицо Хазарта, публикува обръщение

...
Христо Петров, по- известен като рапъра Ицо Хазарта, публикува обръщение
Коментари Харесай

Ицо Хазарта към Демократична България: Вече нямате човек в Ъпсурт

Христо Петров, по- прочут като рапъра Ицо Хазарта, разгласява послание към симпатизантите и водачите на " Демократична България ". Повод за написаното са сериозните рецензии, които породи решението му да пее на избирателен концерт ГЕРБ в Самоков. Голяма част от отрицателните реакции пристигнаха точно от симпатизанти на обединяването, а повода за недоволството им беше, че през годините Петров е подкрепял партии от " градската десница ". Mediapool препечатва от e-vestnik.bg обръщението на Ицо Хазарта:

Не знам дали да изпращам това, което ще напиша, към водачите на " Демократична България ", или към симпатизантите. Ако осъждам по резултатите от през вчерашния ден – може би двете са едно и също.

Бих желал да призная своята виновност за загубата на арх. Игнатов. Въпреки несъмненото омагьосване на водачите Христо Иванов и военачалник Атанасов, основна роля в отлива на гласове изигра моят концерт в Самоков пред транспарант на ГЕРБ.
Нека ви опиша една история.

През 2013-а осъзнах, че не е редно съвсем всички актьори в България да си мълчат по отношение на ставащото в политиката в страната ми. Заявих обществено на много места поддръжката си към ДСБ, след това – и към Реформаторския блок. Давах изявленията дружно с водачите им, те идваха по концертите на " Ъпсурт " и се снимаха с мен, и си качваха фотосите по обществените мрежи, и ме цитираха под път и над път. Хората одобриха, че съм един от тях. Когато ги нападнаха – защитавах водачите им по изявленията, по медии и по обществени мрежи. Никога не желаех и стотинка за това, тъй като за мен то не е бизнес, и съвестта ми не го разреши – това половината хора не го повярваха, а другата половина споделиха, че съм вманиачен.

Естествено тая работа не мина без последици. Намразиха ме много хора, с други се изпокарах. " Уикенд " и " Пик " се редуват да пишат неистини и клюки за мен. Милионите, които ГЕРБ и Българска социалистическа партия харчеха в акциите си, разрешиха на много мои " сътрудници " да опознаят скъпите коли и жилищата с аспект към Витоша. Когато от тези партии идваха и при мен – аз учтиво им посочвах вратата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР