Христо Петров, по- известен като Ицо Хазарта, публикува коментар, в

...
Христо Петров, по- известен като Ицо Хазарта, публикува коментар, в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта подкрепи протестите: Младите не заслужават Пеевски и Доган

Христо Петров, по- прочут като Ицо Хазарта, разгласява коментар, в който показва поддръжката си за митингите против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

Mediapool препечатва от e-vestnik.bg коментара на Ицо Хазарта:

Трудно ми е да допускам, че някой би го интересувало мнението на подобен като мен по отношение на митингите и протичащото се в България през последните дни. Виждам обаче, че множеството, в случай че не и всички представители на българския шоубизнес си мълчат, явно заети с изкуството си и с други значими неща. Бих подминал протичащото се, както съм постъпвал и различен път, само че чувствам, че в случай че мълча в подобен миг, ще се срамя от себе си .
Редно е да поздравя Христо Иванов за това, което направи дружно с Иво Мирчев и Димитър Найденов в Росенец. Признавам, че имам запаси към него. Последните две години това, което виждах да прави, беше да написа дълги статуси във Facebook и Иво Мирчев да ги споделя. Онова в Росенец обаче заслужава почитание и мисля, че е значимо да го кажа в прав текст. Времето ще отсъди до каква степен вярна е била тази преценка.

Разбрах, че в понеделник се гласоподава избор на съмнение към държавното управление. Погледнато от страна на персоналните ми желания – каквото и да стане на тоя избор, аз все ще би трябвало да работя, с цел да има какво да хапвам. Бизнесът ми, популярност Богу, не зависи от публични поръчки и от еврофондове.

Старая се да съм справедлив и да не се обосновавам на равнище " тия са мафия и би трябвало да се махат ". Имам съществени рецензии по отношение на направеното и ненаправеното през последните години .
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР