Христо Николов участва в редица протести на Да, България“, Тома

...
Христо Николов участва в редица протести на Да, България“, Тома
Коментари Харесай

ПИК: Протестър, маскиран като „медиатор“ – главно действащо лице на протеста във „Факултета“

Христо Николов взе участие в редица митинги на „ Да, България “, Тома Белев и в отбрана на Иванчева
Христо Николов бе основно настоящо лице на днешния митинг в кв. „ Факултета “, написа ПИК. Той се представял за посредник, само че е бил измежду главните лица, които даваха нареждания на ромите и ги бунеха да викат против властта и служителите на реда.

Николов ловко командваше другите „ посредници “, които в един миг събраха вкупом жителите на квартала и извикаха камерата на Би Ти Ви да снима масовката и виковете „ Оставка “.

След като изиграха сценката, посредниците оповестиха на ромите, че митингът е приключил и могат да се разотиват. Така се оказа, че ромите са жестоко използвани в политическите игри и опити за всяване на ужас в изключителното състояние.

Христо Николов е зает с политическа партия „ Да, България “ и взе участие на съвсем всичките им улични акции, един до друг с партийните деятели. Той е професионален протестър още от 2013 година Най-редовните му изяви са против правосъдната власт и по-точно прокуратурата, като самият той е част НПО-то „ Правосъдие за всеки “.

Деен участник е и в митингите на зелените, отпред с Тома Белев. Не пропускаше и митингите в отбрана на наказаната за рушвет в изключително огромни размери Десислава Иванчева.

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията.
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР