Христо Марашлиев беше уволнен от ДЮШ на ЦСКА преди година.

...
Христо Марашлиев беше уволнен от ДЮШ на ЦСКА преди година.
Коментари Харесай

Марашлиев: Бях уволнен от ЦСКА за неправилно дишане

Христо Марашлиев беше уволнен от ДЮШ на ЦСКА преди година. Бившият нападател на " армейците " даде изявление пред " Блиц ".

Ицо, повече от година измина, само че не е късно човек да разкрие истината. Защо те уволниха от ЦСКА?
- Ще приказвам непосредствено. Уволниха ме поради португалския експерт Пауло Кардозо. Той, в действителност, в един и същи ден уволни мен, Стефан Яръмов и Тони Димитров. Това се случи, когато го назначиха за шеф на школата. 6 месеца преди този момент Кардозо стартира работа в ДЮШ на ЦСКА като методист. Започна бързо да постанова мнението си и да трансформира стила ни на работа. Ние преди неговата поява селектирахме децата посредством специфични проби - експедитивност скорост, техника и още няколко значими индикатора. Стъпихме на опита на БФС и работехме професионално. След като ги одобрявахме и ги привличахме децата да упражняват в школата, след това на всеки 6 месеца им правихме още веднъж същите проби, с цел да забележим дали и по какъв начин прогресират. Този построен способ на работа имаше резултат - тимовете ни реализираха положителни резултати. Кардозо обаче ни шокира, безусловно ни шокира, като съобщи, че той ще работи по различен метод. Забележете единствено какъв. Няма, вика, да ги тествате по този начин. Ще ги тестваме по око. Ще им изгледам тренировката и с взор ще преценява дали стават или не стават. Не е за поверие, само че си беше по този начин.

Но това не е всичко. Когато стана методист, отидох при него и го попитах какви хрумвания има за подготвителните процеси. А той ми отговори следното: Няма потребност аз да ти споделям. Има интернет. Там написа всичко. Намирате всякакви стратегии и действате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР