Христо Крушарски се завръща в управлението на Локомотив (Пловдив) и

...
Христо Крушарски се завръща в управлението на Локомотив (Пловдив) и
Коментари Харесай

Христо Крушарски се завръща в ръководството на "Локомотив"

Христо Крушарски се завръща в ръководството на " Локомотив " (Пловдив) и ще взима взаимно решенията с Адам Сотков, с който имат по 50 % от клуба. Това става очевидно от известие на формалния уебсайт на " Локомотив ".

През предходната пролет Крушарски. По-късно през годината стана ясно, че той е запазил 50 %, като не е получил никаква сума от новите акционери.

" Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери господин Адам Сотков и господин Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни хонорари на треньори, футболисти и чиновници ", оповестиха от " Локомотив ".

Освен това клубът стартира създаване на три терена (два затревени и един изкуствен) в базата в жк " Тракия ".

" Във вторник вечерта беше проведена и специфична среща, на която участваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия тим, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения ", се прибавя от клуба.

Изпълнителните шефове Румен Руйчев и Лъчезар Димитров са подали оставки. Треньорът Александър Томаш пък получава цялата спортно-техническа власт и ще бъде директно виновен за резултатите от работата му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР