Христо Калоферов определено е едно от най-чаровните лица на Нова

...
Христо Калоферов определено е едно от най-чаровните лица на Нова
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Христо Калоферов се маха от Нова телевизия?

Христо Калоферов несъмнено е едно от най-чаровните лица на Нова телевизия, където е от 2007 година насам. Топновинарят е фотогеничен и с отличен нюх към специалността, заради което е и много апетитна хапка за мнозина. Малцина обаче биха предположили, че вместо като представител в новинарските излъчвания, Калоферов ще се изявява с професионален… фотоапарат, написа в. " ШОУ ".

Всъщност синеокият симпатяга от години се увлича по фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, още до момента в който учи операторско майсторство. И до през днешния ден остава правилен на традицията – към момента снима с професионален фотоапарат с лента.

В ранни зори Гери Малкоданска показа за голяма драма, сполетяла майка й (ВИДЕО)

Изглежда заниманието му не остава неусетно. Наскоро националното издание научи от сигурни източници, че известна британска медия приготвя апетитно предложение към Калоферов, само че не като към водещ на новинарски излъчвания, а като към фотограф – по план, обвързван с реализирането на поредност от документални филми за емблематични международни забележителности.

Очаква се напълно скоро журналистът на Нова тв да получи атрактивна оферта, която ще следим с интерес дали ще одобри.
Припомняме, че Христо Калоферов е едно от емблематичните лица на Нова телевизия. Преди да се причисли към частния канал, работи и за „ По света и у нас” в Българска национална телевизия, както и за районния ефирен център в Благоевград. Бил е и водещ на утринния блок на Нова тв, където си партнира с Мирослава Иванова.

Още доста прелюбопитни четива може да прочетете единствено в новия брой на вестник “ШОУ ". Купи и чети!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР