Христо Иванов се обясни за сцената от протеста при Орлов

...
Христо Иванов се обясни за сцената от протеста при Орлов
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла

 Христо Иванов се изясни за сцената от митинга при Орлов мост, излъчена от неговата партия онлайн нощес, когато някогашният народен представител Димитър Ламбовски се доближава до него, снимат се, приказват си другарски и го уведомява по роднински, че някой се е обадил на Маджо.

Лидерът на " Да,България " му прави знак, че ги предават непосредствено и по тази причина да замълчи, а Ламбовски, който преди този момент си прави фотография с " бъдещия министър председател ", се усеща и споделя, че по-късно ще беседват.

По този мотив карикатуристът Христо Комарницки насочи обществено през обществената мрежа серия от въпроси непосредствено към Иванов. Въпросите, на които дава отговор Иванов, не са обаче на Комарницки, а на техен съидейник - Кирил Радев, единствено споделени от карикатуриста. Самият Радев поддържа митингите и явно е добър познайник на водача на Демократична България. Той попита още нощес:

" Следните въпроси към Христо Иванов:

Кой и за какво си приказва с Маджо?

Кой и за какво рапортува и предава информация от първа ръка за диалози с Маджо на Христо Иванов?

Защо Христо Иванов се тормози от тематиката за диалози с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, само че пък е доста сладкодумен с други събеседници и тематики? ".

А Христо Иванов отговори още веднъж през обществената мрежа. В отговора си той изяснява, че неотдавна познава някогашния сикаджия и ексдепутат от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски, очевидец по " Осемте джуджета ", и не можел да знае кой какво ще му каже, до момента в който го излъчват онлайн.

" Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, във връзка последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня: По време на митингите към мен непрекъснато се обръщат хора, които желаят да се снимаме, да се срещнем, а постоянно и да ми споделят всевъзможни информации и разкрития. По същия метод, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета ", господин Димитър Ламбовски се срещна с мен на един от митингите. Имали сме няколко разменени реплики по отношение на тази история ".

" Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, с цел да се снима с мен и сподели фразата “изключил съм си телефона, тъй като тоя се обадил на Маджо... ". Прекъснах го, тъй като не считам, че моите лайфове би трябвало да се трансформират в платформа за разпространяване на сходни сюжети.

Разбирам, че в случай че очевидец по “Осемте джудета " споделя, че си е изключил телефона, тъй като някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, само че персонално аз нямам никаква визия коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по тематиката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР