Христо Иванов с ключови думи за сглобката. Не виждам проблем

...
Христо Иванов с ключови думи за сглобката. Не виждам проблем
Коментари Харесай

Христо Иванов с ключови думи за сглобката


Христо Иванов с основни думи за сглобката. Не виждам проблем да има документално фиксиране на взаимните задължения, сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание Христо Иванов от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ по отношение на съдружно съглашение с ГЕРБ- Съюз на демократичните сили. Темата за подобен документ беше повдигната от сътрудниците от ГЕРБ, уточни той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Иванов счита, че срещите сред двете обединения могат да бъдат детайл от координационен механизъм, като съобщи, че се надява това да се случи.

На въпрос дали са в сила седемте условия към ГЕРБ-СДС, Иванов съобщи, че тематиките произлизат от сделки, реализирани при оформянето на формулата на кабинет. По думите му в този смисъл седемте тематики са в действие през цялото време, а не от предходната седмица. Иванов означи, че полемиката по тях продължава.

Смятаме, че тези тематики са от фундаментално значение какъв е характерът на това ръководство, съобщи той.

Попитан дали вижда желанието на ГЕРБ да дискутира тези седем тематики, Иванов уточни, че вижда опция за диалог и съгласие по тях. Когато имаме обща законодателна стратегия, ние би трябвало дружно да създаваме и гласуваме законопроекти по нея, съобщи той и добави: „ Когато сме се разбрали преди пускане на процедури за попълване на регулатори и контролни органи, би трябвало да си спазим ангажимента. Когато сме се разбрали да вършим конституционна промяна, би трябвало да обсъдим съответна пътна карта. “
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР