Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в

...
Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в
Коментари Харесай

Христо Иванов: Най-доброто решение е двете кандидатури за БНБ да се оттеглят

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския прикани двете кандидатури за шеф на БНБ  (на Андрей Гюров и на Любомир Каримански) да бъдат оттеглени и диалогът да стартира начисто, с цел да се откри номинация, която да може да сплоти ръководещото болшинство, и в това време да се употребява, по опция, с поддръжката на целия парламент. Не в името да се направи конспирация, опълчване на обединенията в ръководещото болшинство, изясни пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ " " (ДБ). Според Иванов това няма по какъв начин да се случи, без двете кандидатури да бъдат оттеглени.

Гюров е препоръчан от ПГ " Продължаваме Промяната ", Каримански - от ПГ " ИТН ".

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския съобщи, че от страна на Демократична България не престават напъните за спокоен, народен, професионален диалог.

Всичко, което споделям, е преди този момент казано, отговори той дали е срещнал с мнението си останалите обединения от ръководещата коалиция. И изрази вяра останалите сътрудници да го чуят.

Председателят на ПГ на Демократична България счита, че за момента не се върви към разлюляване на ръководството, само че има напрежение. Коалицията е комплицирана, напрежение ще има, има и сега, уточни той. Предсказах, напомни Иванов, че в случай че не се откри задоволително рационално решение и не се обединим към единна кандидатура, ще има ескалация на напрежението, и това се случва сега. Аз оставам оптимист, че ще се откри рационално решение, тъй като не може за един човек, който и да е той, цялата страна да бъде дестабилизирана, ръководството да бъде сложено под подозрение.

Трябва да го спрем в името на това, че България е в невиждано тежко състояние - икономическо, финансово, във връзка с сигурността, означи политикът. Абсолютно никой не може да си разреши поради един човек, един пост, да дестабилизира страната, безапелационен е той.

И добави - " в случай че не е бащата на финансовата просвета, не може всичко да е непременно ". Призивът ми е да се седне на масата за диалози, сподели Иванов. Той позволява, че е допустимо да има връзка сред митингите на водачите на камиони и избора на гуверньор на Централната банка. 

Според него " не е обикновено да се заплашва с есемес, само че това е въпрос от компетенцията на Министерство на вътрешните работи ". По-рано през днешния ден на брифинг в Народното събрание Каримански заяви, че е получил опасност посредством есемес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР