Христо Иванов практически избра служебен кабинет на ГЕРБ. Това заяви

...
Христо Иванов практически избра служебен кабинет на ГЕРБ. Това заяви
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Тошко Йорданов:Христо Иванов практически избра служебен кабинет на ГЕРБ

Христо Иванов на практика избра длъжностен кабинет на ГЕРБ. Това съобщи Тошко Йорданов след след връщането на досието с третия мандат на президента Румен Радев.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Отговорността за това служебно държавно управление, каквото и да е то

и, който и министър-председател на да бъде определен по листа, който направиха, отговорността е на ръководещата сглобка. И най-много на ППДБ, които участваха в този развой, одобрявали са имената, които да бъдат дадени. Одобрили са методът, по който да има длъжностен кабинет. И в този момент каквото и да се случи оттук насетне в тази сфера, виновността е тяхна, не е на никой различен. Капацитетът на юристите от ППДБ е тъкмо този – да, би могла да се получи конституционна рецесия “, добави Йорданов.

„ Президентът Радев го съобщи обществено, че ще гледа процесът да е оптимално бърз и да не се стигне до рецесия. Но каквото и служебно държавно управление да се получи – към Политическа партия и ГЕРБ, изключително към ППДБ. Христо Иванов на практика избра длъжностен кабинет на ГЕРБ. Ние ги предупреждавахме за това. Но то човек би трябвало да има мозъчен потенциал, а освен предпочитание и да има разминаване сред двете. “

Мнение ще дават тези, които са дали листата.

Нито господин Радев може да дава, тъй като той е подложен пред приключен факт. Това, което направиха с Конституцията е безусловно безумие “, сподели Йорданов.

 

SafeNews напомня, че по-рано президентът Румен Радев връчи досието с третия мандат на Има Такъв Народ, които я върнаха незабавно. От своя страна президентът Румен Радев съобщи, че „ незабавно след обичайното кафе с партиите стартирам диалози с всички евентуални министър-председатели. Отложил съм наситената си стратегия за идващите 10 дни. Ще направя всичко допустимо този развой по съставяне на длъжностен кабинет да бъде интензивен. “

Вчера президентът Румен Радев връчи втория мандат на ПП-ДБ, а те го върнаха незабавно.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР