Христо Иванов подава оставка като председател на Да, България, обяви

...
Христо Иванов подава оставка като председател на Да, България, обяви
Коментари Харесай

Христо Иванов обяви оставката си

Христо Иванов подава оставка като ръководител на " Да, България ", разгласи той в директно включване по фейсбук.

Изпълнителният съвет също подава оставка. Насрочва се Национален съвет на партията. До избор на ново управление остарялото ще продължи да извършва функционалностите си.

Причината за оставката е слабият резултат на изборите на 14 ноември.

Ще предложа на Националния съвет да бъде даден мандат на бъдещата парламентарна група на " Демократична България " да поддържа мандат на " Продължаваме промяната ", с които незабавно да влезе в диалог, акцентира Иванов, представен от offnews.bg

" Този резултат е доста неприятен. Той евентуално ще изисква смяна на курса и на представителството. Да, евентуално сме разочаровали доста гласоподаватели, само че никой различен не си слага за цел да съставлява демократичната общественост ", съобщи още той.

Съпредседателят на Демократична България акцентира обаче, че „ Демократична България “ като инструмент на демократичната общественост би трябвало да бъде непокътнат. „ Да назоваваме проблемите, само че да пазим и инструмента “, прикани Христо Иванов.

Той особено благодари на Атанас Атанасов и Борислав Сандов за мъдростта и отдадеността в общата им работа. „ Но мисля, че максимален дял от отговорността се пада на мен за това състояние, по тази причина аз депозирам тази оставка “, добави той.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР