Христо Иванов очаква, че ще има и нови предсрочни парламентарни

...
Христо Иванов очаква, че ще има и нови предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Христо Иванов очаква нови предсрочни избори

Христо Иванов чака, че ще има и нови предварителни парламентарни избори. " Не съм гадателка, само че натам вървят нещата ", съобщи ръководителят на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " по време на националната конференция на партията за избирането на нов водач.

Според него структурата на обединението сега води до проблеми, които провокират ненапълно капсулация, неефективност на локални организации.

" Ние сме най-малките в обединението, тя е доста комплицирана и разнородна. Ние и Българска социалистическа партия, представете си, сме в една категория. Коалицията не би била допустима и опонира на естествените закони на политическата логичност, само че тя е толкоз комплицирана, че нейното развиване ще бъде част от смяната на българската политическа система. Нашата задача е да запазим физиономия и в тази политическа промяна да подсигуряваме полезностите и ценностният код ", настоя Христо Иванов.

Той добави, че е подал оставка след последните избори, тъй като партията не е съумяла да реагира съответно на изключителния възел или букет от провокации.

" Демократична България е особена и за разлика от доста други обединения, обединяването съставлява трайна социална каста, действителни поколения от хора, които споделят общи полезности за развиване. Тук стои въпросът по какъв начин да се трансформира демократичната общественост в племе към публичен авангард ", подчертава Иванов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР