Христо Иванов, лидер на Да, България призова плажуващите да го

...
Христо Иванов, лидер на Да, България призова плажуващите да го
Коментари Харесай

Христо Иванов: От Росенец отиваме на протест пред общината в Бургас

Христо Иванов, водач на " Да, България " прикани " плажуващите " да го последват и да реалокират митинга си от Росенец пред общината на Бургас. Кметът на града по думите му дължи отговор за това за какво при авансово декларирано събитие не могат да стигнат до мястото, в съгласие с полиция и Димитър Николов.
" Отново виждаме по какъв начин българската страна е сложена в услуга на Доган. Съгласувано от общината събитие беше осуетено и бяха основани условия за скупчване на хора и напрежение.

Отиваме пред община Бургас да желаяме сметка на кмета и заместител ръководител на ГЕРБ.

Протестът се мести от бариерата пред общината. ", написа Христо Иванов във Фейсбук профила си.

Протестът беше разгласен за 11 часа през днешния ден, и се оказа, че при авансово координиране, от полицията на Бургас са споделили пред Иво Мирчев от " Да, България ", че няма проведено друго събитие на място.
Ето и сцената, която се разигра по-рано на Росенец: " Вие ме излъгахте, господин Рачев ", сподели Иво Мирчев от " Да, България " на шефа на комисар Неделчо Рачев от " Охранителна полиция " Бургас, който е на место и сега лимитира достъпа на " плажуващите " до плажа. " Попитах ви дали има друго събитие, с цел да знаем по какъв начин да организираме безвредно хората си, вие казахте не ", сподели Мирчев на служителя на реда пред него.

Не ни позволяват до позволен митинг, деклариран с съответни параметри за мястото пред общината и полицията, недоволства различен деятел.

" На това място вътре има друга група ", съобщи служителят на реда Рачев. " Групата към този момент е там, няма да смесваме групите, без значение кой по кое време е получил позволение. "

Как по този начин внезапно се появи различен митинг, откакто през вчерашния ден го нямаше и вие персонално казахте, че няма проблем със сигурността на " плажуващите " и няма друга организация, попита още веднъж Мирчев.
В същото време на плажа има три-четири риболовен лодки и съвсем никакви хора, съобщи BTV. Има и симпатизанти на Движение за права и свободи, само че те не са непосредствено на самия плаж. Вчера пред кореспондент на BTV почетният водач на партията Ахмед Доган е коментирал акцията на Иванов като " провокация ", само че призовал да не се стига до принуждение или ескалация на напрежението.
" Биволъ " упрекна Доган, че е взел с машинация нова част от територията при Росенец
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР