Христо Иванов, Ивайло Мирчев и още един-двама техни сподвижници най-сетне

...
Христо Иванов, Ивайло Мирчев и още един-двама техни сподвижници най-сетне
Коментари Харесай

Доживяхме да видим опозиционери в Булгаристан бейлик*!

Христо Иванов, Ивайло Мирчев и още един-двама техни сподвижници най-накрая демонстрираха, че в България може да има и опозиционери. Дядо Йоцо не е гледал напълно напразно…
Активистите нападнаха резиденция Росенец, която никога не е на Доган. Въпреки това бяха отблъснати от заптиетата на почетния удж бей на Булгаристан бейлик (или Доган бейлик – както предпочитате).

През това време една част от раята в Булгаристан бейлик пътуваше към Гърция, а другата се оглеждаше дали ще се пръкне отнякъде я московеца, я Чичо Сам или някой различен избавител по сметка.

Съвсем съществено: „ Да, България! “ сподели кураж. Бяхме не запомнили, че български политици могат да имат национално отговорно държание. Дано не е единствено къс епизод или ПР акция.

Доган и Пеевски не ги пускат в Турция. Отрязани са от визи за Съединени американски щати. В Русия сами не биха стъпили поради големи задължения. Пеевски самичък не отиде в Брюксел, тъй като оттова демонстрираха, че е мощно нежелателен. В Дубай партньорски служби към този момент нищят банковите му сметки и компании. Излиза, че единствено в Булгаристан/Доган бейлик тези двамата са търпени и даже възнаградени с защита, почести, трофеи и алтъни.

Отчаяно се надяваме да се раздвижат и други след „ Да, България! “, та да потръгне националното дело. Щото в случай че още веднъж би трябвало да чакаме 500 години…

Фрог нюз

* Бейлик е територия, превзета от удж бей. През 1299 година Осман бей афишира своята „ Малка страна “, наречена Османски бейлик. По-късно се появили и други такива „ дребни страни “, наричани съгласно завоевателя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР