Христо Иванов: Имаме инструменти за натиск върху РСМ България има

...
Христо Иванов: Имаме инструменти за натиск върху РСМ България има
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имаме инструменти за натиск върху РСМ 

Христо Иванов: Имаме принадлежности за напън върху РСМ

България има задоволително принадлежности да оказва напън върху РСМ. Тази позиция изрази в коридорите на Народното събрание Христо Иванов от " Демократична България ".

Според него целият този инструментариум би трябвало да бъде пуснат в действие, с цел да се защитят правата на сънародниците ни.

Можем да окажем напън върху РСМ. Преговорната рамка, която беше контрактувана с присъединяване на България за влизането на Северна Македония в Европейски Съюз, дава задоволително принадлежности на България да оказва напън върху Северна Македония да съблюдават правата на всички български жители, е мнението му.

Разумна дата за осъществяване на изборите е 2 април, съгласно него. Имало задоволително време да се одобряват значимите закони по ПВУ и механизма за следствие на основния прокурор, както и за участието ни в Европейски Съюз. Въпросът бил дали има воля за това. Отлагане на вота не е удачно, по мнението му.

Иначе сподели, че ЦИК е дала своята оценка, че могат да провеждат избори за 2 април. Имаме своите подозрения за избрани опасности, въпреки всичко разясни Иванов. Неговият съвет е техните гласоподаватели да гласоподават с машина.

За проблема с дарението на Nexo, той посочи, че парите, получени от компанията, са регистрирани транспарантно. Има основана комисия за Nexo, дано забележим какво ще създаде тя, счита още съпредседателят на Демократична България. За него прокуратурата не може да изясни за какво по толкоз гръмък метод се е присъединила в този проблем.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР