Христо Иванов и "плажуващите" са дошли не за 200 м

...
Христо Иванов и "плажуващите" са дошли не за 200 м
Коментари Харесай

Доган се поклони на привържениците си в Росенец

Христо Иванов и "плажуващите " са пристигнали не за 200 м камънаци плаж, а тъй като "искали Сараите на Доган ", сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Росенец. Той укори президента, че води персонални борби, а ръководещите - че са се пробвали да се скрият зад Движение за права и свободи и по този начин да отвлекат вниманието на хората от проблемите в страната.

"Целта им беше експанзия в частна благосъстоятелност, в частен парцел, те желали Сараите. Всички дружно успяхме да предотвратим този сюжет на експанзия. За страдание голямо страдание, виждаме, че страната липсва ", заключи Карадайъ. "Президентът не можа да разбере какво значи институцията президент и води лични борби ", откри водачът на Движение за права и свободи. "Това, което се случи през днешния ден, го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е зам.-председател на ГЕРБ. За нас това означа, че ГЕРБ го направи. Те търсеха провокацията, с цел да се скрият зад нас, тъй като има ред проблеми в страната за решение ", сподели Карадайъ пред деятелите на партията и даде думата на Доган.

Аплодиран под възгласи "ДПС ", почетният ръководител направи бездънен реверанс на младежите от партията, които се стекоха към парка да го защитят от ексцесии.

"Изключително доста се гордея с вас ", сподели на членовете на Движение за права и свободи и симпатизантите в двора на имението в Росенец почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. "И за прощален път декларирам, че доста ви обичам ", съобщи той под бурни овации на присъстващите, които още от ранна заран се събраха в негова поддръжка в парка.

"Тази експанзия беше символна, тя беше срещу Движение за права и свободи, тъй като Ахмед Доган е признакът на Движение за права и свободи ", продължи Карадайъ.

"По този метод тази експанзия беше против всеки един от нас, депесарите ", сподели той във връзка митинга на "плажуващите " от партията на Христо Иванов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР