Христо Гешов, основният свидетел по делото срещу кмета на Червен

...
Христо Гешов, основният свидетел по делото срещу кмета на Червен
Коментари Харесай

Свидетел по делото срещу кмета на Червен бряг го обвинява в лъжа

Христо Гешов, главният очевидец по делото против кмета на Червен бряг инж. Данаил Вълов, упрекна градоначалника в неистина след дадената през днешния ден конференция. Гешов съобщи пред Actualno.com
„ Вълов има повдигнати обвинявания 10 дни откакто беше задържан. Според прессъобщението на Специализираната прокуратура обвиняването е за длъжностно закононарушение. Това не касае дали Вълов има спор на ползи с компанията на основната счетоводителка на фамилната му компания. Или пък дали тя има спор на ползи с другия реализатор, който е общински консултант. Това е разглеждала цитираната от Вълов инспекция на Антикорупционната комисия. А обвиняването е за длъжностно закононарушение, за непозволено прекъсната социална поръчка, която е ощетила по някакъв метод общинския и европейския бюджет за посредством Данаил Вълов да бъдат облагодетелствани доближени до него компании.
Това, което Данаил Вълов твърди на конференцията, е цялостна неистина. Той може да не си е прочел обвиняването – то не е едно. В сегашния миг той е обвинен, а аз съм главен очевидец против него. Пожелавам му триумф на изборите. Неговото явяване на локалните избори граничи с безочливост. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР