Христо Гергов говори за автоматизирано тестване в контекста на чатботВъв

...
Христо Гергов говори за автоматизирано тестване в контекста на чатботВъв
Коментари Харесай

Български експерт участва на водещ QA форум в Лондон

Христо Гергов приказва за автоматизирано тестване в подтекста на чатбот

Във фокуса на презентацията на Христо Гергов на UKSTAR 2019 бе функционалното, нефункционално и автоматизирано тестване и какви непредвидени провокации вкарват те в подтекста на чатбот (източник: Мусала Софт)

Р ешение за автоматизирано тестване, което генерира примерни въпроси и техните съответни предстоящи отговори, показва Христо Гергов, „ т ест м ениджър “ в Мусала Софт, по време на QA конгрес а UKSTAR 2019 в Лондон по-рано тази седмица.
още по тематиката
Решението се употребява от екипите в Мусала Софт и ревизира дали когнитивният консултант „ мисли “ и се държи съгласно упованията на другия участник в разговора, разясниха от българската компания, която бе единственият представител от Югоизточна Европа на конференцията.

„ Чатботовете могат да бъдат комплицирани софтуерни решения, които съчетават преимуществата на логаритмите за машинно образование, разбиранията за натурален език и изкуствен интелект. Целта на чатботовете е симулация на натурален диалог сред двама души “, описа Христо Гергов.

Една от главните задания на всеки чатбот е да обезпечи огромен метод за потребление на известията като канал за взаимоотношение с клиенти. Ето за какво сходен артикул непрестанно се обогатява с нова бизнес логичност. При тези условия автоматизацията на теста е наложителна, разясни експертът.

UKSTAR 2019 е основна конференция за общността, която се грижи за качеството на софтуерните артикули и услуги по целия свят, показа Христо Гергов. Във фокуса на неговата презентация бе функционалното, нефункционално и автоматизирано тестване и какви непредвидени провокации вкарват те в подтекста на чатбот.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР