Христо Гаджев: Ще се борим да има отговорно правителство.Ще се

...
Христо Гаджев: Ще се борим да има отговорно правителство.Ще се
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Ще се борим да има отговорно правителство

Христо Гаджев: Ще се борим да има отговорно държавно управление.

Ще се борим след изборите да има отговорно държавно управление. Надяваме се да бъдем първа политическа мощ, резултатът  позволи основаването на устойчиво ръководство. Това разяснява в предаването „ Събуди се ” националният представител от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев.

Гаджев уточни, че сега предизборното говорене доминира. „ Това не е добре. По тази метод се горят доста мостове, които биха били значими след няколко месеца. Иска ми се всички партии да имаме повече отговорност ”, сподели той.

По думите му бъдещето ръководство би трябвало да носи ясна политическа отговорност с ясно политическо водачество.

„ Отстраняването на Росен Желязков беше непотребна демонстрация на заяждане. То е зловредно, а претекстовете са зашити с бели конци. Дипломатически и външнополитически България ще пострада от това ”, сподели Гаджев.

Народният представител посочи, че не вижда допирни точки с Ваня Григорова в предстоящ парламент. „ Ние сме изрично за НАТО, за Европейски Съюз, за продължение на военната помощ към Украйна ”, посочи той.

Според Гаджев в последващо ръководство би трябвало да има съдружно споразуемение. „ Трябва да има политическо водачество и политическа отговорност ”, добави той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР