Христо Гаджев от ГЕРБ потвърди, че има предложение да дадем

...
Христо Гаджев от ГЕРБ потвърди, че има предложение да дадем
Коментари Харесай

Ракетите за ПВО, които даваме на Украйна, не може да се ползват от българската армия

Христо Гаджев от ГЕРБ удостовери, че има предложение да дадем , поради което малко преди този момент от Българска социалистическа партия поиската още веднъж Тодор Тагарев.

Това са ракети, които няма да могат са се употребяват от Българската войска, акцентира пред медиите в Партийния дом Христо Гаджев. Нямало да се накърни нашата противовъздушна защита. През 2020-2022 година е имало опит да бъдат ремонтирани от Русия, само че руснаците споделили, че това не може да стане.

Можело да се употребяват от украинците поради по-поносимия риск, уточни още Гаджев. С един от нашите дефектни детайли Украйна можела да ремонтира няколко свои техники.

Иво Мирчев от ПП/ДБ уточни, че не става въпрос да се даде нещо от армията ни. По думите му ние в никакъв случай не бихме употребявали дефектни ракети. И патроните, които ще дадем, можело да се употребяват от украинската страна.

Темата разяснява и депутатът Делян Пеевски: " Нищо кой знае какъв брой по-различно не предоставяме на Украйна ".

Той уточни и че " няма нищо супер забавно " в това, защото ще дадем дефектни ракети. Според него не е ясно за какво Българска социалистическа партия основава напрежение по тематиката.
 Българска социалистическа партия рециклираха въпроса с зенитно-ракетните комплекси С-300
Българска социалистическа партия рециклираха въпроса с зенитно-ракетните комплекси С-300

Тодор Тагарев отмята още едно искане за оставка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР