Христо Чапанов е треньорът, който успя да вкара Алекса Ерски

...
Христо Чапанов е треньорът, който успя да вкара Алекса Ерски
Коментари Харесай

Треньорът, който вкара Алекса от „Игри на волята“, във форма

Христо Чапанов е треньорът, който съумя да вкара Алекса Ерски във форма, с цел да завоюва купа от държавното състезание по битка, типичен жанр, в средата на януари.

Въпреки че е доста порядъчен в залата, Алекса въпреки всичко не крие, че почита традициите и празниците в Сърбия, което от време на време му основава проблеми в подготовката.

Христо Чапанов и спечелилият от „ Игри на волята “ бяха посетители в предаването „ На кафе “ по NOVA, с цел да опишат за взаимната им работа и триумфите, които към този момент жънат като екип.

„ Изпълнява и слуша, до момента в който е в залата, по-късно е отвън надзор. Влезе доста бързо във форма, има мощна воля и е доста добре квалифициран от кариерата си преди този момент. Нашият диетолог му даде нещата, които би трябвало да следва. Следваше ги, до момента в който не се прибра за сръбската Нова година, a по-късно изпуснахме нещата “, показа Христо Чапанов.

Алекса разкри, доста обича да съблюдава традициите в Сърбия, по тази причина и диетата се е наложило да бъде прекратена преди държавното състезание в Сливен. След завръщането си от Сърбия в София Христо Чапанов още веднъж се заема с формата на бореца.

Съвместната им активност към този момент дава резултати, по тази причина към този момент гледат към идващото предизвикателство. Алекса разгласи, че в този момент самият той влиза в ролята на треньор, с цел да приготви млад ММА войник за срещата му на 11 март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР