Христо Апостолов ще бъде оперативен директор на Национална волейболна лига.

...
Христо Апостолов ще бъде оперативен директор на Национална волейболна лига.
Коментари Харесай

Христо Апостолов стана оперативен директор на Национална волейболна лига

Христо Апостолов ще бъде действен шеф на Национална волейболна лига. Той влиза в екипа на новия ръководител на НВЛ Атанас Гаров.
" Очаквах 8 години този миг, когато НВЛ още веднъж ще получи самостоятелност. През 2012 година напуснахме с тогавашния президент Красимир Илиев, точно поради грубото вмешателство на тогавашното управление на БФВ в работата на Лигата. Но това е към този момент минало и новото остаряло предизвикателство е към този момент факт. Приех на драго сърце поканата на господин Гаров, освен поради голямото предпочитание да повишим атрактивността и равнището на Лигата, а и тъй като получих поддръжка от множеството клубове. Оттук насетне с сътрудниците от екипа на НВЛ ни следва доста работа, с цел да развием концепциите, които бяхме почнали тогава, а и да надграждаме непрекъснато, с цел да превърнем продукта в атрактивен и прелъстителен за фенове, сътрудници и рекламодатели. Най-първата задача, която съм си сложил, е с сътрудниците да подготвим нормативната база, върху която да се стъпи в шампионатите при мъжете и дамите, и към този момент се работи в тази тенденция. Има ли правила - елементарно се работи. Предстоят ни работни срещи със съпътстващите комисии, които са неразривно цяло при шампионатите - Съдийска и Дисциплинарна. С екипа сме разискали към този момент разнообразни интензивности по време на шампионатите, само че ще ги видите, като стартираме. Задължително ще разгадавам на самите клубове в взаимната ни работа ", съобщи Христо Апостолов.

Председателят на НВЛ Атанас Гаров към този момент разгласи, че е направена работна конструкция на Лигата. Изпълнителен шеф е Станислав Николов. Членове на Национална волейболна лига са още Александър Попов, Борис Халачев, Ивайло Цветков и Найден Тодоров, както и новият действен шеф Христо Апостолов.

Визията на новия ръководител Атанас Гаров е Национална волейболна лига да се трансформира в по-атрактивен артикул със доста повече запаси.

" Първото значимо нещо е създаване на същински, работещ професионален екип. Това беше и първата ми работа, с която се заех незабавно. Екипно може да се реализира доста повече, в сравнение с единствено от един човек. Екипната работа е основен миг, с цел да може в полемики да стигаме до решения, които са премислени, преди да ги въведем. Вече сме построили основите на екипа от хора, експерти в другите области, хора, отдадени на волейбола и допълващи се с качества и опит ", сподели Атанас Гаров.
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР