Християнската любов е по-силна от смъртта. За това нека днес

...
Християнската любов е по-силна от смъртта. За това нека днес
Коментари Харесай

Румен Радев: Единението означава да спрем да делим мъртвите на свои и чужди

" Християнската обич е по-силна от гибелта. За това дано през днешния ден се поклоним пред духа на всички близки хора, които тялом не са измежду нас, само че ние постоянно ще носим в сърцата си ".

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти по случай Архангелов задушница. Малко пред това Радев, дружно със служебния министър Георги Панайотов и началника на защитата адмирал Емил Евтимов поднеса венци и цветя на Военния пантеон " Костница " на Централните Софийски гробища. 
 Радев в Ямбол: Заедно успяхме, тъй като бяхме обединени не към чекмеджета, а към полезности Радев в Ямбол: Заедно успяхме, тъй като бяхме обединени не към чекмеджета, а към полезности
„ Преди пет години бяхме в Ямбол, с цел да желаяме вашата поддръжка и да проправим дружно път към една нова България. И дружно успяхм...

Днес на 6 ноември означаваме Архангеловата задушница. Днес е ден на християнската обич и смирението, сподели Радев, като се базира на стих на Димчо Дебелянов има един стих: " Мъртвият не ни е зложелател ". Единението значи да спрем да разделяме мъртвите на свои и непознати, да разберем, че всички жертви заслужават съвсем. Човешките усеща на всеки един заслужават почитание, сподели още президента. 

Още:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР